Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
ACASABAL CARITABILCINE SUNTEMACTIUNI - PROIECTEDACĂ POȚI SĂ AJUȚIMASS MEDIACONTACT
BLOG Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană CLICK AICI
FACEBOOK Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană CLICK AICI
LIONS CLUB TIMIȘOARA este membru fondator al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, și susține eforturile comunității locale, pentru ca Timișoara sa devină Capitală Culturală Europeană 2021. Logo-ul Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, este creația lui Pavel Vereș, membru al LIONS CLUB TIMIȘOARA și reprezentantul acestui club în cadrul Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană
  08.jpg  07.jpg  06.jpg14.jpg13 A.jpgLOGO ATCCE.jpginapoi2.jpg FANION LONS CLUB TIMISOARA.jpg
Ludwig van Beethoven Symphony No.6 in F Major, Op.68 - II. Andante molto mosso (Berliner Philharmonic Orhcestra Herbert von Karajan 1963)
Asociația noastră s-a înființat în septembrie 2011 la initiativa mai multor instituții și organizații culturale din Timișoara cu scopul de a pregăti candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii pentru anul 2021. Ce puteți face pentru a sprijini candidatura Timișoarei pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021? Puteti sa ne dati un Like și Share pe pagina www.facebook.com/ timisoara2021 Abonați-vă la adresa timisoara2021@gmail.com pentru a primi ultimele noutati pe e-mail. La aceeași adresă înscrieți- vă ca și voluntari pentru promovarea Timișoarei și organizarea de activități culturale în oraș Faceți cunoscută candidatura cât mai multor persoane.