Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
ACASABAL CARITABILCINE SUNTEMACTIUNI - PROIECTEDACĂ POȚI SĂ AJUȚIMASS MEDIACONTACT
inapoi2.jpg FANION LONS CLUB TIMISOARA.jpg
We Serve
LIONS INTERNATIONAL-sigla.jpg
Să-mi manifest
prin eforturi susţinute, credinţa în împlinirea vocaţiei mele profesionale şi să merit reputaţia de profesionist în domeniul în care îmi desfăşor activitatea.

Să fiu în permanenţă
în căutarea succesului, să pretind o remuneraţie sau profit just pentru activitatea desfăşurată şi să nu accept nici avantaje, nici succese dobândite cu preţul însuşirii unor drepturi necuvenite, al efectuării unor acte discutabile, sau cu preţul pierderii respectului de sine.

Să reţin
că în edificarea carierei sau întreprinderii mele nu trebuie să antrenez distrugerea altora; să fiu loial partenerilor şi clienţilor mei şi sincer cu mine însumi

Întotdeauna când exista îndoieli
referitoare la justeţea sau moralitatea poziţiei sau acţiunilor mele, care ar putea influenţa soarta altora, să rezolv aceste dileme în primul rând faţă de mine însumi.

Să-mi fac prieteni
din convingere şi nu din interes; să cred ca prietenia nu se rezumă doar la serviciile făcute de unul, altuia şi că adevărata prietenie este dezinteresată, acceptând eventualele favoruri în sensul în care acestea au fost făcute.

Întodeauna să am în vedere
obligaţiile de cetăţean al naţiunii, statului şi comunităţii din care fac parte şi să-mi manifest prin vorbe şi fapte, loialitatea neabătuta faţă de aceste valori, indiferent de timpul, efortul sau mijloacele pe care aceasta le presupune.

Să-mi ajut semenii
prin a oferi simpatie celor aflaţi în situaţii grele, sprijin celor slabi, şi ajutor celor nevoiaşi.

Să fiu întotdeauna reţinut
atunci când critic şi liberal atunci când laud; să construiesc nu să distrug.
CODUL DE ETICĂ LIONS