LIONS CLUB TIMISOARABALURI CARITABILECINE SUNTEMACTIUNI - ANIVERSĂRIMASS-MEDIACONTACT
COP 1.jpg
1993 - 2013
20 de ani de UMANITATE

Ani frumoși, plini de reușite și încărcătură sufletească, în care am devenit mai buni, mai uniți, mai puternici și mai umani. Se spune că distanțele despart oamenii, dar sufletele îi apropie. Așa s-a întâmplat și în anul 1993 când Lions Club a sosit la Timișoara cu un mare crez în principiile organizației : ”Libertate, Inteligență întru Ocrotirea Națiunii”. Aceste principii au prins rădăcini și în comunitatea noastră. Ne-am asumat responsabil, ideea pusă în practică, în mod egal, în întreaga lume, a marii familii LIONS : ”Noi servim!”.

După douăzeci de ani de activitate, Lions Club Timișoara se poate mândri că a reușit, pas cu pas, să schimbe mentalități și prejudecăți într-o societate abia scăpată de închistare și mai puțin atentă la nevoile celor aflați în suferință. Sub culorile regale ale clubului, violetul loialității față de prieteni și auriul generozității față de cei năpăstuiți, am demonstrat că solidaritatea umană există. Am construit punți între oameni și am dezvoltat o strategie amplă de luptă împotriva sărăciei,
de îmbunătățire a calității vieții persoanelor cu nevoi speciale și a celor bolnavi și fără sprijin. Ne-am impus” prin loialitate și onestitate! Suntem permanent vizibili în viața publică ori de câte ori comunitatea are nevoie de sprijinul nostru.

Lionismul contribuie în întreaga lume la vindecarea rănilor permanente ale omenirii, dar cultivă și părțile frumoase ale vieții : prietenia, armonia și unitatea. Pe parcursul celor două decenii de existență, Lions Club Timișoara, ca model de echilibru social și implicare civică, a dat un plus de valoare orașului de pe Bega făcându-l cunoscut în țară și în afara ei. Timișoara a devenit, astfel, unul dintre orașele lumii conectat la realitățile țărilor civilizate, orientat spre demnitate și ajutor. Este o mândrie și o onoare să te numeri printre Leii Timișoarei” și să susții acțiunile umanitare, activitățile sociale și culturale, campaniile de conștientizare și strângere de fonduri pentru proiectele asumate în fiecare an. Suntem, astazi, în slujba comunității, dar și o puternică voce, care exprimă dorința noastră: ”să fim mai buni, mai puternici, mai umani!”
17.jpg 394061_1830.jpg
CATALOG LCT
20 de ani
01.jpg
COP 1.jpg
1993 - 2013
Şedinţă festivă “20 ani de lionism in Timisoara“ Vineri 15.11.2013, ora 13.00, la Sala Multifuncţională a C.J.T.
inapoi2.jpg 01.INVITATIE-LIONS CLUB TIMISOARA-25 DE ANI
1993 - 2018
02.PLIANT LIONS CLUB TIMISOARA-PAG.3
30 de ani de Lionism pe Bega
LIONS CLUB TIMIȘOARA
FANION LIONS CLUB TM-30 ANI-mic-2
ACCESEAZĂ