LIONS CLUB TIMISOARABALURI CARITABILECINE SUNTEMACTIUNI - ANIVERSĂRIMASS-MEDIACONTACT
PREMATUR.jpg
Mulțumim membrilor cluburilor noastre lions, TIMIȘOARA și IRIS,
care au înțeles că nici un efort nu este prea mare atunci când te implici cu sufletul.
În acest an sufletul nostru a fost alături de sufletele
celor veniți pe lume mai devreme și mai ales în mare suferință.
Datorită implicării noastre ÎMPREUNĂ suntem mai aproape, în fiecare zi de acum înainte,
de cei foarte mici a căror speranță de viață a căpătat un orizont mai larg.

Mâna noastră întinsă acestei speranțe de viață
va rămâne o mână gata să ajute acolo unde viața vine mai devreme.

Și pentru că suntem acolo în momentele foarte grele pentru cei foarte mici,
pentru noi, dar mai ales pentru ei,
MAI DEVREME NU ÎNSEAMNĂ PREA TÂRZIU.
DSC04542-2.jpg BABY FOND - OK.jpg
Dragi prieteni

Ce minune mai mare, ce bucurie mai mare poate fi decât nașterea copilului tău?

Marea majoritate dintre noi au trait această inegalabilă experiență, iar mamele știu cel mai bine ce înseamnă zămislirea unui prunc.

Sunt însă momente când această bucurie este umbrită de probleme de sănătate, probleme care pot duce la nașterea prematură a copilului.
În acest caz medicii sunt cei care fac tot ce este omenește posibil ca plăpânda flacară a vieții să nu se stingă.

Sunt momente însă când priceperea medicului trebuie dublată de tehnologie, de aparate care pot da informații despre sanătatea micuțului și care pot ajuta ca flacăra vieții lui să nu se stingă.

Noi “leii” din Cluburile “TIMIȘOARA” și “IRIS” dorim să contribuim la mărirea șanselor de viață a copiilor născuți prematur !

Noi leii timișoreni vrem ca nașterea - fie ea și prematură - să fie, și mai ales să rămână o bucurie a familiilor timișorene - și nu numai !

Vino alături de noi în efortul de a salva o viață de copil, vino alaturi de noi în inițiativa de a achiziționa un “Monitor cerebral” și un “Aparat de adminstrare a oxidului nitric” !

Fii sponsor al acțiunii sau măcar participant la bal și vei putea face o faptă bună. În același timp te vei bucura de o manifestare caritabilă de elită și vei avea parte de o serată cu muzică de calitate asigurată de “LIBERTANGO” .

Prezentarea balului va fi făcută de o fericită mamă, pe care o cunoaștem cu toții: 
Roxana Ciuhulescu.

Te așteptăm cu drag,

Macavei Florin, președinte 2012-2013 LIONS CLUB TIMIȘOARA
Mirella Fogarassy, președinte 2012-2013 LIONS CLUB IRIS - Timișoara
SIGLA IRIS.jpg FANION LONS CLUB TIMISOARA 5.jpg
DESCHIDEREA BALULUI
înapoi
Lions Club Timișoara
Lions Club Iris
BALUL DE 
CARITATE 
2012
01.INVITATIE BAL 2012-fatza 02.INVITATIE BAL 2012- verso
Mulțumim membrilor cluburilor noastre lions, TIMIȘOARA și IRIS, care au înțeles că nici un efort nu este prea mare atunci când te implici cu sufletul. În acest an sufletul nostru a fost alături de sufletele copiilor aflați în mare suferință. Datorită implicării noastre ÎMPREUNĂ suntem mai aproape, în fiecare zi de acum înainte, de cei mici și foarte mici a căror speranță de viață a căpătat un orizont mai larg.
Mâna noastră întinsă acestei speranțe de viață va rămâne o mână gata să ajute acolo unde viața o cere.
Și pentru că suntem acolo, alături de ei, în momentele foarte grele, pentru cei mici, dăruim vieții o nouă șansă de a merge mai departe, cu speranța de mai bine.
INVITATIE BAL 2013-fatza.jpg
INVITATIE BAL 2013-verso-02.jpg
SIGLA IRIS.jpg FANION LONS CLUB TIMISOARA 5.jpg
Lions Club Timișoara
Lions Club Iris
BALUL DE 
CARITATE 2013
Viata, cu nevoile ei, poate separa oamenii, 
Sufletele,întotdeauna,îi  apropie !


Dragă prietene,

Te invităm si te rugăm să fii alături de noi. Împreună suntem mai buni, mai puternici, mai încrezători. 
Cluburile Lions Timisoara și Lions Iris doresc să fie si anul acesta sprijin pentru copiii noștri. Sunt momente cand priceperea si bunăvoința medicilor trebuie dublată, de tehnologie,de aparatură, cu ajutorul cărora, se pot obține informații despre sănatatea lor. Dorim să prevenim, dar să și contribuim la depistarea unor afecțiuni, care ar putea să le agraveze starea de sănătate. De aceea ne-am propus să atingem două obiective importante pentru comunitatea din care facem parte.

Fii alături de noi,fii alături de inițiativa noastră !

Ajută-ne să achiziționăm: 
Un monitor ATI, cu specific pediatrie, necesar pentru monitorizarea funcțiilor vitale (TA,EKG, puls, temperatură, oxigenarea sangelui) atat pre cat și post anestezie. Aparatul este destinat Secției ATI,a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara, unde sunt tratați copiii din cele cinci județe arondate: Timiș ,Arad, Caraș-Severin, Hunedoara si Mehedinți. Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timisoara este principalul furnizor de servicii medicale, cu profil pediatric, din partea de vest si sud-vest a țării.

Ventilator Fabian Evolution care asigură suportul respirator la nou-născuții prematuri și nou-născuții la termen, incapabili de respirații spontane (respirație artificială). Beneficiar - secția de neonatologie - Clinica Universitară de Obstetrică și Ginecologie Bega, Timișoara.

Te așteptăm cu drag și prețuire !
Alătură-te nouă, în aceste acțiuni și vei avea mulțumirea că ai contribuit la promovarea egalității de sanse, în tratamentul semenilor noștri, a copiilor fără posibilități, dar și la ridicarea standardului de viață al fiecăruia dintre noi.

LIONS CLUB INTERNAŢIONAL este cea mai mare organizație caritabilă mondială, având peste 1,35 milioane de membri voluntari, cu reprezentare pe toate continentele. Promovarea activă a programelor dedicate persoanelor suferind de diverse dizabilităţi reprezintă una dintre direcţiile principale de activitate ale organizaţiei. Lions Club Timişoara îşi desfăşoară activitatea de 20 ani în folosul comunităţii locale, iar Lions Club Iris Timișoara a fost chartat în 2009."
Toma MIȘCA 
președinte 2013-2014
LIONS CLUB TIMIȘOARA
Simona VIȘOIU
președinte 2013-2014
LIONS CLUB IRIS - Timișoara
inapoi2.jpg
Macavei Florin
președinte 2012-2013 
LIONS CLUB TIMIȘOARA
Toma MIȘCA președinte 2013-2014
LIONS CLUB TIMIȘOARA
Simona VIȘOIU președinte 2013-2014
LIONS CLUB IRIS - Timișoara